Ik vind het leuk om verhalen te houden over duurzaamheid en mensen te inspireren om deze weg te gaan. Mijn publiek bestaat vooral uit ondernemers, maar ik reken ook bijvoorbeeld lagere school leerlingen tot mijn doelgroep. Hieronder een impressie:


13 mei 2012: bijdrage voor het IFFI  (Ingredients For Food Innovators) aan de bijeenkomst over "Sustainability: incorporating operational excellence".


19 maart 2012: lezing over duurzaamheid bij de Bakery Society in Zaandam.


maart 2012: gastles over afval op basisschool de Bolster in Amersfoort: als onderdeel van de door ons, ons als committee van ouders en leerkrachten, georganiseerde themaweek over duurzaamheid.


16 november 2011: panellid bij de conferentie "Duurzame Economie" van de gemeente Amersfoort met Herman Wijffels als gastspreker. Laat u inspireren door het foto- en digitaal verslag.

alt


12 oktober 2011: spreker op VU Connected: de winst van Duurzaamheid

altalt

Spreker(s): Frans Berkhout (VU), Karin Jansens (MVO Nederland), Aad van der Zouwen (Eurailscout), Ilonka de Beer (Sandalfon Sustainability); Gespreksleiding: Frans Berkhout (directeur Instituut Voor Milieuvraagstukken).

"Een mix van ondernemers, onderzoekers en ambtenaren zorgden samen met uistekende sprekers voor een levendige en ontspannen discussie over ondernemen met oog voor people, planet en profit."


25 mei 2011: presentatie voor Vereniging voor Amersfoortse Ondernemers.

alt

In het jaarverslag werd hierover het volgende geschreven: "Kleine Bedrijven Picknick op de zonnige woensdagmiddag van 25 mei. In het Leerhotel hebben we onder het genot van een “doosje voedsel” een presentatie gehad van Ilonka de Beer van Sandalfon Sustainibility in het kader van duurzaamheid. Deze activiteit was een nieuw initiatief van het bestuur en is, wat ons betreft, voor herhaling vatbaar; alle aanwezigen kregen aan het einde van de bijeenkomst het boek Duurzaam Denken en Doen waaraan de inleidster heeft meegeschreven." 


22 mei 2011: Belevingsworkshop op de OCF eindconferentie. Ik mocht  o.m. een visualisatie-oefening leiden, met ruim 100 mensen. Heel krachtig en inspirerend. Bekijk het verslag.
 
 

Related Articles